Telefon: 0748 099 534

Livrare Gratuită la toate comenzile de peste 300 RON

7 Motive Pentru Care Să-ți Cumperi Pantofi din Piele Naturală

Principalele avantaje ale unor pantofi din piele naturala sunt:

 1. Calitatea și rezistența în timp.

  Există mai multe tipuri de piele naturală. Aceasta fiind tratată sub diferite forme pentru a avea nuanțe și texturi cât mai diferite. Astfel se pot realiza cât mai multe tipuri de modele diferite de încălțăminte. Indiferent cum arată, pielea naturală este foarte rezistentă. Acest lucru este dovedit de faptul că cea mai veche mostră de piele prelucrată datează încă din anul 1300 înaintea erei noastre.

 2. Permit picioarelor să respire.

  Este un aspect important cel îl întâlnești la pantofi din piele naturala. Pielea lasă aerul să circule, iar acest lucru ajută picioarele să nu transpire în timpul purtării. Acest fapt ce duce la imposibilitatea apariției unor mirosuri neplăcute.

 3. Rezistența la apă.

  Dacă pielea este ceruită sau tratată special, aceasta poate să fie rezistentă la apă sau lichide. Acest lucru este în avantajul tău, mai ales în sezonul de toamnă când te poate prinde ploaia afară.

 4. Este ușor de întreținut.

  Pantofii din piele naturală trebuie curățați ușor cu o cârpă umedă, iar dacă este cazul pot să fie dați cu cremă. Este cea mai ușoară și ieftină metodă de întreținere a pantofilor. Astfel aceștia nu necesită o atenție sporită ci doar o curățare periodică.

 5. Se mulează după picior.

  Spre deosebire de pantofii din piele sintetică care sunt destul de rigizi, pantofii din piele naturală au abilitatea de a se mula după picior și nu se deformează în timp. Picioarele noastre sunt diferite. Astfel, o pereche de pantofi bărbătești din piele naturală se vor mula perfect după picioarele tale și îți vor oferi confortul de care ai nevoie.

 6. Este mereu la modă. Pielea a fost mereu în trend, astfel că dacă ești un împătimit al fashionului, cu o pereche de pantofi din piele naturală pentru bărbați, nu vei da greș. Iar cu un model deosebit vei atrage atenția și vei fi în trend.

 7. Sunt o investiție bună.

  Pantofii din piele naturală sunt mai scumpi decât cei din piele sintetică. Dar faptul că sunt mai rezistenți în timp și ușor de reparat îi face să fie o bună investiție în timp și vei econimisi bani. Iar restul avantajelor fac să merite alocarea unei sume puțin mai mari decât pentru o pereche din piele sintetică sau alte materiale. Avantajul este că pe dencaltat.ro găsești pantofi ieftini din piele naturală și poți să te bucuri de produse de calitate la un preț corect.

O pereche de pantofi  din piele naturală îți oferă un plus de imagine și arată faptul că ești atent la detalii importante cum ar fi calitatea. După cum știm, pantofii din picioarele tale pot să spună multe lucruri despre tine. Dar cu siguranță nu vrei să dai greș direct de la primul impact vizual. Pe www.dencaltat.ro poți să-ți găsești perechea potrivită de încălțăminte din piele naturală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suport telefonic și live

Zilnic între orele 09-19

Retur Gratuit

La orice comandă

Livrare Gratuită

La comenzi de peste 300 RON.

Plata Online sau Ramburs

La ridicare colet sau cu cardul