Telefon: 0748 099 534

Livrare Gratuită la toate comenzile de peste 300 RON

contact@dencaltat.ro

Am Lansat Noua Colecție Pentru Damă

A venit și ziua în care ne-am îmbogățit site-ul cu mai multe modele de încălțăminte pentru damă. Nu stăteam foarte bine la acest capitol, dar încet o să apară modele noi.

La fel ca și în cazul pantofilor bărbătești, încălțămintea de damă este realizată din piele naturală. Folosim piele netedă, piele întoarsă, piele cu lac și piele ștampată cu aspect de crocodil, șarpe și alte modele. Pentru modele mai extravagante la exterior acoperim pielea cu glitter sau paiete.

Această colecție de damă este strâns legată de noua colecție de bărbați la care lucrăm. În prezent am lansat 4 modele de bărbați.

Noua colecție pornește de la talpă. Am folosit un nou model de tălpi. Acestea sunt groase și au diverse culori. În ciuda faptului că sunt groase, au o greutate foarte mică, între 100 și 200 grame în funcție de mărime.

Greutate: 100-200 grame

Astfel, pantofii sunt atât de ușori încât nici nu o să simți că ești încălțat.

Am mers pe culori deschise, culori de vară.

Avem o pereche de pantofi unisex cu o combinație de galben cu albastru, o pereche de mocasini cu șiret și încă un model superb de mocasini accesorizați cu broșă.

Restul modelelor noi sunt sneakerși. Aceștia diferă de la închiderea cu șiret la cea cu fermoar, de la pielea ștampată, la cea acoperită cu glitter sau paiete și de la tălpile groase la cele subțiri.

Sunt modele fashion, modele de vară, modele foarte confortabile și ușoare care își pun amprenta asupra ținutei tale.

Acestea intră în producție din momentul plasării comenzii și se pot personaliza.

Modelele se pot vedea din secțiunea de damă sau dând click aici.

Dorim să vă satisfacem nevoile și să aflăm ce modele vă doriți. Acceptăm cu drag sugestii de modele noi pe contact@dencaltat.ro, pe pagina noastră de facebook sau instagram. Sugestiile vor fi recompensate cu un cupon de reducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suport telefonic și live

Zilnic între orele 09-19

Retur Gratuit

La orice comandă

Livrare Gratuită

La comenzi de peste 300 RON.

Plata Online sau Ramburs

La ridicare colet sau cu cardul