Telefon: 0748 099 534

Livrare & Retur Gratuit

contact@dencaltat.ro

Cum să îți alegi încălțămintea dacă ai piciorul lat

            Picioarele noastre nu sunt la fel, iar piciorul unei persoane se poate lății din diverse motive, astfel chiar dacă mărimea piciorului corespunde cu cea din tabelul de mărimi, se poate ca în lățime să nu fie potrivit.

 O soluție ar fi achiziționarea unei perechi cu un număr mai mare, dar pentru a nu ajunge la acest compromis am pregătit câteva sfaturi de care să ții cont atunci când îți alegi o pereche de încălțăminte dacă ai piciorul mai lat.

Alege stilulrile Brogue și Oxford

            Aceste două stiluri sunt cele mai potrivite pentru persoanele care au piciorul mai lat, iar avantajul este că pantofii oxford sau brogue se găesc atât pentru domni cât și pentru doamne.

            În general încălțămintea cu șireturi este utilă pentru astfel de picioare pentru că putem ajusta dimeansiunea.

            Alege pantofi cu baretă sau cataramă

            Avantajul acestui tip de încălțăminte este că bareta se poate ajusta, iar dacă este nevoie, putem să mai adăugăm o gaură în curea pentru că fiind din piele naturală, aceasta nu se va deteriora.

            Pantofi cu elastic

            Acest tip de pantofi este foarte ușor de încălțat și elasticul se mulează perfect după picior în momentul în care este încălțat. Dezavantajul constă în faptul că elasticul s-ar putea lărgi în timp și trebuie schimbat.

            Încălțăminte cu bot rotund

            Un astfel de model de pantofi este mult mai potrivit pentru cineva care are piciorul mai lat. Astfel, încearcă să eviți să încalți pantofi cu vârful alungit pentru că te vor strânge în lateral.

            Alege pielea moale

            Este recomandat să alegi o astfel de piele, pentru că aceasta cedează cel mai ușor și se întinde cel mai mult și cel mai repede.

            În astfel de cazuri recomandăm pantofii din piele întoarsă și pantofii din piele netedă.

            Pantofii care sunt realizați în întregime din piele cu lac vor ceda mai greu și îți vor provoca un anumit disconfort dacă ai piciorul mai lat.

            Alege o talpă lată

            Talpa lată o să îți ofere siguranță și confort dacă ai picioarele mai late, iar în cazul pantofilor cu toc este de evitat tocul cui, în favoarea tocului lat.

            Ține cont de aceste sfaturi și privește partea bună: pielea naturală se poate întinde, deci te vei bucura de perechea preferată de pantofi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suport telefonic și live

Zilnic între orele 09-19

Retur Gratuit

La orice comandă

Livrare Gratuită

La comenzi de peste 300 RON.

Plata Online sau Ramburs

La ridicare colet sau cu cardul

© 2020 Dencălțat.ro