Telefon: 0748 099 534

Livrare Gratuită la toate comenzile de peste 300 RON

Cum Să îți Alegi Mărimea Potrivită La Pantofi

E normal ca atunci când îți comanzi încălțăminte din mediul online să ai o reticență pentru că se poate ca mărimile să nu corespundă datorită faptului că brandurile pot avea calapoade diferite pe care lucrează, dar dacă îți măsori corect piciorul nu mai trebuie să îți faci griji în privința mărimei pe care o porți. Iar dacă cumva se întâmplă ca mărimea să nu îți corespundă, returul este gratuit și îți poți comanda o altă mărime.

Pentru un ghid practic, am creat video-ul de mai jos (după video aveți și text):

Tot de ce ai nevoie pentru a-ți măsura mărimea piciorului este o coală albă A4, un instrument de scris și o riglă sau un centimetru.

  • Se așează laba piciorului peste coala albă, stând drept astfel încât talpa să fie perpendicular pe foaie (dacă se măsoară stând jos, există posibiltatea ca măsura să iasă mai mare din cauza înclinației piciorului) și se trasează o linie la călcâiul piciorului, iar alta la degetul mare, după care se măsoară distanța de la călcâi la degetul mare al piciorului și astfel aflați mărimea dumneavoastră.
  • După aflarea mărimii în centimetri puteți consulta tabelul de mărimi pentru a vedea ce număr vi se potrivește. Tabelul este orientativ și nu garantează potrivirea 100%, astfel că pentru o siguranță sporită puteți converti dimensiunea în centimetri cizmărești.
  • Adică mărimea în centimetri dintre călcâi și degetul mare se înmulțește cu 1,5 și astfel se obține mărimea pantofului. De exemplu dacă ai 25,5 cm x 1,5 = 38,25. Se recomandă ca mărimea să fie cu 0,5 cm mai mare pentru a nu jena piciorul și pentru a permite purtarea șosetelor, astfel mărimea ta va fi 39.

Se recomandă măsurarea ambelor picioare pentru că se poate ca aceastea să nu fie la fel de lungi, iar atunci se va lua în calcul mărimea cea mai mare.

Suport telefonic și live

Zilnic între orele 09-19

Retur Gratuit

La orice comandă

Livrare Gratuită

La comenzi de peste 300 RON.

Plata Online sau Ramburs

La ridicare colet sau cu cardul