Telefon: 0748 099 534

Livrare & Retur Gratuit

contact@dencaltat.ro

Despre noi

Dencălțat.ro este o platformă românească lansată în 2019 din dorința de a promova și susține producătorii români de încălțăminte. Vă oferim plăcerea și confortul încălțămintei din piele naturală și materiale de calitate.

În  spatele acestor modele sunt producători locali cu ani de experiență în producerea de încălțăminte din piele naturală.

La ce să vă așteptați de la Dencălțat.ro?

  • Suntem aici pentru tine cu suport telefonic si email în fiecare zi lucrătoare de la 9:00 – 17:00.
  • Pe lângă asta, oferim transport și retur gratuit împreună cu mici surprize la fiecare comandă.
  • Suntem atat de încrezători în ceea ce oferim încât dacă nu sunteți mulțumiți de bunurile dumneavoastră, pur si simplu ni le puteți trimite înapoi.

Suntem bucuroși să vedem că toți clienții noștrii sunt mulțumiți. Tocmai de aceea am creat o pagină unde invităm fiecare client să lase un review.

Calitate la un preț accesibil este deviza pe care o urmăm la dencălțat.ro. Te invităm să încerci produsele noastre și să te bucuri de experiența ce o oferim.

Fiecare pereche este atent creată manual de o echipă de muncitori iscusiți:

Principalul nostru scop e să fi mulțumit de perechea ta. Mai jos poți vedea recenziile primite. Poți verifica și pe Facebook la secțiunea recenzii.

[wc_photo_reviews_shortcode comments_per_page=”12″ cols=”3″ cols_mobile=”1″ use_single_product=”on” cols_gap=”” products=”” grid_bg_color=”” grid_item_bg_color=”” text_color=”” star_color=”” product_cat=”” order=”” orderby=”comment_date_gmt” show_product=”on” filter=”on” pagination=”on” pagination_ajax=”on” filter_default_image=”off” filter_default_verified=”off” filter_default_rating=”” pagination_position=”” conditional_tag=”” custom_css=”” ratings=”” mobile=”” style=”masonry” masonry_popup=”review” enable_box_shadow=”” full_screen_mobile=”on” overall_rating=”off” rating_count=”off” only_images=”off” image_popup=”below_thumb”]

Pentru că suntem transparenți, am creat și un clip să iți arătăm o parte din procesul prin care se fabrică comanda dumneavoastră.

Suport telefonic și live

Zilnic între orele 09-19

Retur Gratuit

La orice comandă

Livrare Gratuită

La comenzi de peste 300 RON.

Plata Online sau Ramburs

La ridicare colet sau cu cardul

© 2020 Dencălțat.ro