Incaltaminte Barbati Piele Naturala

Arată filtre

Afișez 1–12 din 82 de rezultate

Încălțăminte bărbați din piele naturala 100% la un preț accesibil. Realizate la comandă in fabrica noastră de muncitori cu zeci de ani de experiență. În spatele modelelor se află un designer cu peste 30 ani experiență.

La apariția încălțămintei, aceasta avea rolul de a ne proteja picioarele, iar în zilele noastre, pe lângă rolul de protecție, a ajuns să fie și imaginea celui ce o poartă. Astfel, putem citi un om după încălțămintea sa prin felul în care este îngrijită, dar și prin modelul și tipul de încălțăminte pe care îl alege. Încălțămintea pentru bărbați poate fi considerată o artă în adevăratul sens al cuvântului.

Încălțămintea pentru bărbați se împarte în mai multe categorii, în funcție de sezonul pentru care este creată și în funcție de evenimentul sau outfit-ul la care poate fi purtată.

Avem tipurile clasice de pantofi care nu se demodează niciodată, dar și pantofii fashion care pot să fie o reinterpretare a pantofilor clasici sau sunt creații noi, extravagante care sunt purtate de către vedete la evenimente mondene sau în special, de către oamenii din lumea modei și pasionați de fashion.

Pantofii de gală, în general sunt pantofi tip oxford din piele naturală care pot să fie acoperiți cu lac. Acești pantofi sunt alegerea ideală pentru miri. Tot la gală, pot să intre și loaferși din piele de lac pentru că vara sunt mult mai confortabili și pot să fie reinterpretați pentru a fi purtați la evenimente mondene sau pentru ieși în evidență.

Pantofii cu piele întoarsă sau velur sunt din start un tip de pantof ce se asortează unei ținute casual și relaxate. Multe categorii de pantofi pot să fie realizați din piele întoarsă. Cei mai întâlniți sunt cei tip Derby, dar pot fi folosite și alte tipuri.

Diferența dintre pantofii Oxford și cei Derby este destul de mică, dar e un detaliu de stil care contează. Pantofii oxford au carambii închiși, în timp ce la derby sunt afară.

Pantofii Monk Strap sau Double Monk sunt cei care au închiderea prin curea cu cataramă, nu cu șiret. Aceștia de asemenea pot să fie realizați din piele netedă, piele ștampată sau piele întoarsă.

Pantofii Wing Tip sunt acele modele care au bombeul realizat în forma literei W.

Pantofii Brogue sunt acele modele cu suprafața texturată sau cu perforații. Acest model se realizează de multe ori în combinație cu alte tipuri de pantofi din piele naturală, astfel că o să întâlnim, de exemplu, un model Derby Half Brogue care este realizat dintr-un model Derby si unul Brogue.

Se pot realiza multe combinații între modele, de exemplu Derby Captoe sau Oxford Captoe sunt modele Derby sau Oxford care au botul diferențiat printr-o cusătură care poate să fie simplă sau dublă.

Pantofii tip Boat sunt un model de vară care poate să fie din piele netedă sau piele întoarsă și seamănă cu mocasinii.

Mocasinii sunt pentru sezonul călduros și pot sa fie realizați din piele întoarsă pentru un look mai casual sau din piele netedă pentru un look mai elegant. Li se pot adăuga ciucuri și alte modificări care duc spre lumea fashion pentru un look mai extravagant.

Chelsea boots sunt ghetuțe pentru sezonul rece care pot să fie inspirate din  mai multe tipuri de pantofi pentru a avea un stil mai elegant, mai casual sau business. Acestea pot să fie din piele netedă, piele întoarsă sau piele de lac.

Cizmele pentru bărbați pot să fie adevărate opere de arta, mai ales dacă vorbim despre cele moderne și reinterpretate care atrag toate privirile atunci când le porți la un eveniment. Cizmele erau purtate din timpuri vechi de către bărbați și chiar dacă în ziua de azi nu sunt atât de populare ca și cele pentru femei, îți oferă aer mai diferit și te pot scoate din zona de anonimat.

Sneakersii pentru bărbați sunt o încălțăminte apărută mai recent și este foarte utilizată în special de către cei tineri. Această încălțăminte este de tip casual și în general este folosită în viața de zi cu zi pentru că este destul de ușor de asortat și merge foarte bine cu mai multe tipuri de outfit-uri. De exemplu, merge la o pereche de blugi, dar și la o pereche de pantaloni sport sau scurți, dar pot să îți dea un aer mai rebel dacă îi asortezi și cu un costum casual.

Adidașii din piele sau pantofii sport sunt încălțămintea special realizată pentru a fi folosită în activități sportive, dar este purtată de multe ori și în viața de zi cu zi pentru că sunt foarte lejeri și îți completează perfect o ținută sport sau de ce nu, una fashion.