Ghete Din Piele Naturala

Arată filtre

Afișez toate cele 7 rezultate

Bine ai venit la secțiunea de ghete din piele naturală pentru bărbați. Aici găsești ghete îmblănite pentru iarnă, ghete pentru toamnă, dar și ghete sau cizme pe care să le porți la birou sau în viața de zi cu zi.

Ghetele sunt de mai multe tipuri. Sunt ghete care sunt realizate pe același croi ca și al unui model de pantofi și doar este prelungit în sus pentru a acoperi gleznele sau sunt și îmblănite pe interior, ori au talpa mai groasă.

De exemplu, modelul Derby Captoe cu fermoar este un model de pantof  Derby care s-a prelungit peste gleznă, i s-au făcut mai multe găuri în carambi pentru șireturi și s-a pus fermoar pe interiorul ghetei. Această gheată este un model finuț, elegant, care se poate purta la costum.

Un alt exemplu este modelul de ghete Brogue Derby, care sunt realizate evident, dintr-un model de pantofi Brogue Derby care s-a îmblănit pe dinăuntru, li s-a pus o talpă mai groasă și s-au prelungi până deasupra gleznelor.

Ghetele Chelsea sunt un model elegant dar și smart casual, care poate fi purtat de către domnii cărora li se impune o anumită ținută.

Ghete Double Monk Captoe sunt un model inspirat din pantofii cu două catarame care evident s-au prelungit peste gleznă, li s-a adăugat fermoar pe interior și li s-a pus o talpă mai groasă. Acest model este realizat din două tipuri de piele: piele întoarsă și piele netedă.

La secțiunea de ghete se mai găsesc și alte modele care nu sunt inspirate din pantofi și pot să fie purtate cu lejeritate în activitățile din viața de zi cu zi pentru că oferă confortul și protecția de care piciorul are nevoie când temperaturile sunt scăzute și se pot asorta unui outfit casual pe care îl porți în viața de zi cu zi.

Ghetele sunt foarte importante în sezonul rece mai ales pentru persoanele care au de petrecut mai mult timp afară. Însă și pentru cei care nu ies foarte mult afară în această perioadă avem ghete neîmblănite care le asigură confortul de care au nevoie.