Incaltaminte Fashion

Arată filtre

Afișez 1–12 din 14 rezultate

Fashion este cuvântul asociat cu hainele, încălțămintea și luxul. În cazul de față, putem vorbi despre încălțăminte fashion.

Pentru realizarea modelelor fashion nu facem rabat de la calitate. Lucrăm numai cu piele naturală. Folosim piele naturală netedă, cu lac, ștampată și întoarsă. Pentru un aspect mai deosebit, la exterior acoperim pielea cu glitter, paiete sau diverse materiale textile.

Noua noastră colecție este realizată din produse cu o talpă specială care îi dă cu totul un alt aspect pantofului.

Este o talpă groasă pe diverse culori. Avem și tălpă în două culori pe care o asortăm cu o cusătură din pantof sau un accesoriu ori o parte din piele. Talpa curcubeu este o provocare deoarece are mai multe culori deschise, dar am reușit să creăm sneakerșii perfecți pentru aceasta. În ciuda aparențelor, încălțămintea realizată cu talpă groasă este extrem de ușoară. În funcție de număr are între 100 și 200 de grame. Acest lucru se datorează faptului că este fabricată din microporos.

Încălțămintea fashion de multe ori pare mai extravagantă. În cazul acestei categorii designerul își pune amprenta asupra pantofilor. Documentarea, inspirația și creativitatea sunt libere să fie folosite pentru noile creații.

De exemplu, această talpă groasă și colorată se poate pune unui pantof clasic Oxford Brogue, iar aspectul final este cu totul altul. Este o combinație de fashion și elegant. Se poate merge mai departe prin aplicarea unui material textil cu modele, a unui glitter sau chiar paiete, în funcție de creativitate.

Exact aceeași talpă din exemplul anterior poate să fie folosită și la o pereche de sneakerși pentru a păstra tematica colecției. În continuare pielea și materialele pot fi alese în funcție de creativitate pentru a ieși din tipare și a crea o pereche de sneakerși fashion.

Am creat această categorie din mai multe motive:

–          În spatele dencaltat.ro sunt oameni cu experiență care activează în acest domeniu

–           avem designeri

–           avem modele

–           avem experiență la prezentări de modă, shootinguri și Fashion Week-uri

–           iubim creativitatea

–           ne adresăm și iubitorilor de fashion

–           vrem să oferim calitate și celor care se îmbracă fashion și extravagant, nu doar celor care merg pe clasic

–           vrem să încălțăm și tinerii, dansatorii, persoanele publice sau oamenii care au nevoie de o apariție wow

–           ne place ceea ce facem

Așadar, la secțiunea încălțăminte fashion găsești modele originale, extravagante, cu bun gust, ieșite din tipare și de calitate. Toate sunt realizate din piele naturală.

Toată încălțămintea de pe site-ul nostru se realizează la comandă. Așadar, poți să îți personalizezi încălțămintea după ideile tale.