Pantofi Casual Piele Barbati

Arată filtre

Afișez 1–12 din 24 de rezultate

În secțiunea încălțăminte casual din piele naturală găsești multe modele care pot să difere în funcție de textura pielii, culoare, croi, talpă și tip de închidere.

Pantofii de bărbați casual din piele naturală cu siguranță îți crează o anumită imagine în cap, probabil un bărbat mult mai relaxat, cu un outfit casual mai lejer.

Pantofii casual sunt foarte importanți în garderoba unui bărbat pentru că pot să fie purtați în orice moment al zilei dacă jobul sau funcția le permite acest lucru.

În această categorie pot să intre mai multe tipuri de pantofi, care se diferențiază atât prin tipul de piele folosit, prin textură, nuanță dar și model, însă toți se potrivesc perfect unei ținute casual sau smart casual.

Pe www.dencaltat.ro o să găsești mai multe tipuri de pantofi Derby din piele întoarsă. Acești pantofi sunt foarte ușor de îmbinat cu o pereche de jeansi și un sacou pe sub care să porți o cămașă sau un tricou. Astfel, îți poți alcătui o ținută smart casual pornind de la o pereche de pantofi casual Derby din piele naturală întoarsă.

Pantofii casual pot să fie realizați prin combinarea unor tălpi mai sport cu perechile clasice de pantofi și prin alegerea unei texturi de piele care să accentueze ținuta casual pe care vrei să o creezi, pornind de la încălțămintea din piele naturală.

Sneakersii sunt un tip de încălțăminte mai nou apărută care se poate încadra tot la pantofi casual deoarece sunt foarte versatili și chiar dacă pot să fie purtați în cadrul unei ținute sport, ei pot să fie asortați foarte ușor unei ținute casual sau chiar și la un costum pentru a-ți oferi un aer ușor libertin și mai tineresc.

Așadar, dacă jobul îți permite și vrei să adopți un stil mai relaxat și casual poți să alegi dintre perechile de pantofi casual din piele naturală pentru că sunt ușor de asortat și găsești modele diferite care sunt în trend datorită combinațiilor deosebite de tălpi și piele din diverse nuanțe și texturi care pot să te ajute la crearea unui outfit fashion și confortabil pentru tine. E important să te simți bine în pantofii tăi.