Pantofi Derby Barbati Piele

Arată filtre

Afișez 1–12 din 49 de rezultate

Pantofii Derby sunt extrem de populari și întâlniți în rândul bărbaților.

Spre deosebire de pantfoii Oxford, modelul Derby are carâmbii scoși în afară. Astfel, păstrând același croi se pot face aceleași combinații ca și la Oxford.

Modelul Derby simplu are carâmbii scoși în afară și cusătura merge în jos spre călcâi.

Modelul Derby CapToe are bombeul diferit făță de un Derby simplu calsic. Vârful este realizat dintr-o altă bucată de piele și este delimitat printr-o cusătură.

Modelul Derby WinkTip este un model interesant deoarece chiar dacă și acesta are vârful realizat dintr-o altă bucată de material, croiul este în forma literei W.

Modelul Brogue este recunoscut pentru perforațiile pe care le are. Acesta este întâlnit atât la un pantof Derby cât și la unul Brogue în toate combinațiile lor. Astfel la modelul Derby cu Brogue avem următoarele combinații:

Modelul Derby Brogue este caracterizat prin carâmbii scoși în afară și perforațiile de pe bombeul pantofului.

Modelul Derby Brogue CapToe este realizat prin carâmbii scoși în afară și bombeul delimitat printr-o cusătură. La îmbinări modelul are perforații care îl încadrează în tiparul Brogue.

Modelul Derby Brogue WinkTip aste asemănător modelului anterior. Singura diferență este vârful care este delimitat în forma literei W. Și aici carâmbii evident sunt scoși afară și perforațiile sunt prezente la îmbinări.

Modelul Full Brogue Derby WinkTip are carâmbii scoși afară, perforații lângă cusăturile de la îmbinarea materialelor și vârful delimitat în forma literei W. Diferența o face bombeul care este perforat cu un anumit model pentru design.

Modelul Full Brogue Derby Captoe are perforații la toate îmbinările, carâmbii scoși afară și vârful delimitate printr-o cusătură. Bombeul este perforat cu un anumit model pentru design.

Pe dencaltat.ro aceste modele pot să fie personalizate gratuit. Se po realiza din piele naturală netedă, piele naturală întoarsă, piele naturală cu lac, piele naturală ștampată, glitter și paiete.

Se poate adăuga orice tip de talpă, chiar și cea groasă, din spumă, pentru un aspect mai fashion.

În combinația perfectă de materiale, culoare și talpă, modelul poate să fie fashion, extravagant, casual sau elegant. Tu ești designerul încălțămintei tale.

Modelul Derby este întâlnit și la ghete. Astfel majoritatea ghetelor sunt realizate pronind de la acest model deoarece au carâmbii scoși afară și este prelungită partea de la gleznă.