Pantofi Piele Intoarsa

Arată filtre

Afișez 1–12 din 21 de rezultate

Arată filtre

Afișez 1–12 din 21 de rezultate

În secțiunea pantofi bărbătești din piele intoarsă, gasești o varietate de modele casual de diferite culori si texturi care pot fi personalizate dupa bunul plac.

Cel puțin o pereche de pantofi din piele întoarsă este necesară în garderoba ta pentru că acest tip de încălțăminte este diferită de restul prin textura sa. Pielea întoarsă se mai numește velur și lumea se cam ferește de acești pantofi pentru că sunt considerați mai pretențioși, însă adevărul este că apa și umiditatea le dăunează la fel de mult ca și celor din piele netedă.

Dacă ești puțin atent și îi îngrijești corespunzător, nu trebuie să îți faci griji în privința lor. Cea mai ușoară metodă de curățare a acestui tip de încălțăminte este cu o simplă radieră, însă trebuie să fii atent ca aceasta să nu fie colorată pentru a nu lăsa urme. Mai pot fi curățați și cu o perie, dar și aici trebuie puțină atenție pentru ca peria să fie moale și să nu îi zgârie.

Pentru acest tip de piele există șampon și tot felul de soluții de curățare care se găsesc destul de ușor in supermarketuri, dar există și alte metode mai tradiționale cum ar fi îndepărtarea petelor cu ajutorul oțetului alb pentru petele cauzate de suc, cafea sau ceai și a bicarbonatului de sodiu sau a prafului de copt pentru petele de grăsime sau ulei.

Totuși pentru ca aceștia să reziste în timp, este indicat ca de fiecare data când ajungi acasă să îi cureți de praf cu ajutorul unei perii uscate sau a unei cârpe.

Pantofii din piele întoarsă sunt considerați casual prin textura lor. Chiar dacă în mod normal o pereche de pantofi negri sunt considerați formali, iar cei de culoare maro sunt considerați casual, cei din piele întoarsă, indiferent de culoare nu pot fi purtați la evenimente formale sau gale, cu excepția mocasinilor eleganți.

Acești pantofi sunt ideali pentru o ținută casual căreia vrei să îi dai o notă de rafinament prin pielea velur.