Sneakersi

Arată filtre

Afișez toate cele 5 rezultate

Arată filtre

Afișez toate cele 5 rezultate

La categoria sneakersi găsești câteva perechi care se pot personaliza în funcție de tipul de piele și culoare după bunul tău plac și câteva perechi unisex ca să te poți asorta cu jumătatea ta.

Ne-am gândit că orice persoană are nevoie să fie mai comodă și să adopte un outfit mai lejer, astfel am creat secțiunea de sneakerși, unde găsești mai multe modele pe care să le asortezi ținutelor tale în funcție de model, culoare sau textură. Mai jos ai produsele pregătite de noi, dar poți să îți alegi un model și să ne sugerezi culoarea și tipul de piele pe care îl vrei pentru a-l personaliza după bunul plac, iar dacă dispunem de materialele necesare, îți facem o pereche după dorința ta.

Sneakerșii sunt un tip de încălțăminte apărută mai recent și este încălțată în special de către cei tineri pentru că mulți dintre ei adoptă un outfit mai casual sau sport.

Sunt denumiți sneakerși, adidași sau simplu shoes, însă a trecut de mult vremea în care aveau statutul de încălțăminte sport, iar acum sunt un must have în garderobă pentru că sunt versatili și pot să fie purtați la mai multe stiluri de îmbrăcăminte.

Sunt simbolul principal în streetwear și sunt emblema stilului urban, însă de-a lungul timpului aceștia au evoluat ca și formă și croială, devenind pantofi casual, însă au păstrăt anumite elemente comune cum ar fi flexibilitatea tălpii, stilul estetic și materialele de calitate.

Astfel, o să putem vedea sneakerși la un outfit sport, la un stil urban sau hip-hop, îi putem vedea în foarte multe combinații la un outfit fashion datorită faptului că se pot combina tipurile de piele netedă, cu pielea ștampată, întoarsă sau cu lac cu diverse culori sau material textil. Se poartă sneakerși chiar și la costume casual.

Foarte multe modele de sneakerși sunt unisex și multe cupluri profită de acest lucru pentru a se încălța la fel.

Avantajul principal al acestui tip de încălțăminte este faptul că sunt foarte comozi și se pot purta la mai multe tipuri de outfit.