Incaltaminte Dama

Arată filtre

Afișez 1–12 din 17 rezultate

Arată filtre

Afișez 1–12 din 17 rezultate

Bine ai venit pe secțiunea de damă de la dencălțat.ro. Avem modele realizate de către un designer care se află în acest domeniu de peste 30 de ani, iar perechile sunt fabricate cu dibăcie de către mâinile unor oameni care și ei au experiență în arta confecționării de încălțăminte.

Poți să îți alegi perechea care îți place și să o personalizezi la comandă alegând tipul de piele pe care îl vrei și culoarea. După plasarea comenzii perechea ta va intra în producție și va ieși un model la care ai contribuit și tu.

Când vine vorba despre încălțămintea femeilor ne afundăm într-un univers care nu se mai termină pentru că sunt foarte multe modele și combinații ce pot creea look-uri nonconformiste, clasice sau îndrăznețe.

Pantofi Casual

Acest tip de încălțăminte de sex feminin poate fi purtat zi de zi si sunt de obicei accesorizate cu haine simple/casual care conferă un aspect relaxat și comod. Deoarece unele femei au tendința de a purta tocuri mai des, există și tocuri care ar putea intra în categoria „casual”. Tocurile confortabile care nu sunt prea înalte. Platformele ar mai putea intra în această categorie datorită faptului că sunt mult mai ușoare și mai confortabile de purtat la orice ocazie.

Pantofi Platformă

Un toc cu platformă poate oferi unei ținute un aspect mai șlefuit, fără a fi nevoie de un toc incomod. Este un pact pe care eleganța l-a semnat cu confortul. Acest tip de încălțăminte este mult mai confortabil de purtat, în special cu o platformă joasă. Pantofii cu platformă se adaptează excelent atât ţinutelor de zi, cât şi celor de party sau de birou. Firesc, în ţinutele de zi se mizează pe simplitate şi confort.

Pantofi Balerini

O soluție drăguță și practică pentru stilul casual, balerinii sunt un pantof de tip papuc plat, care sunt un element esențial pe care ar trebui sa îl aveți in garderoba dumneavoastră. Balerinii sunt un pantof atât de versatil, care vine în orice tipar, culoare și model imaginabil, de la nud clasic la imprimeuri de animale sălbatice și culori strălucitoare.

Pantofi Oxford

Acest tip de pantofi, sunt cel mai inspirat mod de a spune bun venit atât toamnei, cât și primăverii, dar vor fi și o strategie de succes prin care îți poți face apariția cu admirație în zilele mai delicate de iarnă, ori pot fi întâmpinate cu încredere şi optimism, într-un veritabil stil urban, în zilele de vară în care mersul pe jos, indiferent de obiective devine fie o necesitate, fie o opţiune oportună. Pantofii Oxford sunt combinaţia ideală dintre forţa masculină şi senzualitatea feminină, modul incredibil de a rămâne stilată fără să te privezi de răsfăţul confortului: adică întâlnirea de la răscruce între un must have şi un must buy.

Teniși

Acest tip de încălțăminte este mai sportivă decât balerinii, dar sunt o alegere la fel de îndrăzneață pentru ținutele casual. Sunt comode, practice și vin orice culoare și model, astfel încât să găsești întotdeauna o pereche care sa se potrivească ținutei tale. Aceștia arată minunat cu blugi și un tricou pentru o ținută ușoară și simplă de weekend.

Pantofi cu toc

Acest tip de pantofi sunt standardul unanim acceptat al eleganței și al feminității. Nici o femeie nu ar putea crea un outfit în absența pantofilor cu toc.

Tocurile înalte fac ca purtătoarea să pară mai înaltă, accentuând mușchiul gambei și lungimea totală a piciorului, oferindu-i o eleganță veritabilă pentru orice ocazie.

Pantofii cu toc mic sau mediu se potrivesc, de obicei, în ţinutele smart sau casual.

O pereche de pantofi cu toc înseamnă pentru o femeie, o notă de senzualitate și armonie.

Cizme

Perfecte pentru păstrarea căldurii pe timpul iernii sau pentru păstrarea uscată la festivale, cizmele sunt un mod bun de a ieși din tipar și de a-ți accesoriza ținuta. De obicei sunt făurite în așa fel încât să îți permită  să te plimbi prin câmpuri noroioase și să sari în bălți fără să îți strici pantofii.

Pantofi Stiletto

Nu numai că sunt eleganți și seducători dar, de asemenea, pot sa confere o notă versatilă. Acești pantofi, oferă unei femei încredere, confidențialitate si feminitate. Se pot purta la birou, întâlniri, evenimente artistice și nu numai.