Telefon: 0748 099 534

Livrare & Retur Gratuit

contact@dencaltat.ro

Ajutor și Întrebări Frecvente

Vă stăm la dispoziție cu răspunsuri la întrebări

Răspundem la cele mai comune întrebări

Comenzi și Livrare

Comanda se plasează prin adăugarea produsului dorit în coșul de cumpărături, după care pentru finalizarea comenzii se introduc datele de livrare și de contact, iar apoi se plasează comanda.

Lângă descrierea produsului este afișat tabelul de mărimi, astfel că după ce vă măsurați piciorul o să vedeți care este mărimea ce corespunde calapodului folosit de noi.

Da, produsele noastre sunt realizate din piele 100% naturală atât în interior cât și în exterior. Unele modele pot conține la exterior glitter sau alte materiale utilizate pentru obținerea unui aspect mai diferit.

Plata se efectuează fie online prin cardul bancar, fie la livrare, către curier.

Livrarea poate să dureze 5-7 zile lucrătoare dacă materialele din care sunt confecționate produsele sunt pe stoc. În caz contrar termenul se prelungește cu încă 5-7 zile.

Dacă trebuie să returnezi sau să schimbi un produs

Retur sau Schimburi

Da. Produsul se poate returna dacă nu este purtat sau deteriorat de către cumpărător. Suma va fi restituită către client prin cont bancar în maxim 30 de zile.

Ne contactați prin e-mail la adresa contact@dencaltat.ro pentru a ne specifica anularea comenzii și numărul acesteia sau ne puteți suna la numărul de telefon afișat de pe site.

Livrarea este gratuită la comenzi ce depășesc 300 de lei și în cadrul unor oferte promoționale realizate în acest sens.

Pentru a beneficia de reducerile noastre, îți recomandăm să te înscrii la newsletter-ul nostru, cu adresa de e-mail, iar noi te vom ține la curent cu ofertele noastre și vei putea beneficia de anumite oferte și coduri de reducere valabile doar pentru abonații noștri.

Ne trimiți un mail cu întrebările tale sau ni le adresezi direct în live chat, iar noi îți vom răspunde cât de repede cu putință.

Suport telefonic și live

Zilnic între orele 09-19

Retur Gratuit

La orice comandă

Livrare Gratuită

La comenzi de peste 300 RON.

Plata Online sau Ramburs

La ridicare colet sau cu cardul

© 2020 Dencălțat.ro