Telefon: 0748 099 534

Livrare Gratuită la toate comenzile de peste 300 RON

contact@dencaltat.ro

Noua Generație De Tălpi Ușoare și Confortabile

Au ajuns și la noi. Ne-am zbătut până am reușit să vi le oferim. Noile noastre modele de pe site sunt realizate folosind noua generație de tălpi.

Cu ce se diferențiază?

Aceste tălpi au două atuuri:

  • Designe-ul fashion
  • Sunt ușoare

Chiar dacă sunt mai groase decât tălpile obișnuite, aceste tălpi sunt foarte ușoare pentru că sunt fabricate din microporos. Unii oameni le mai numesc talpă cu spumă.

Talpă groasă microporos

Ce este microporosul?

Microporosul este un cauciuc sintetic care are o structură asemănătoare cu cea a buretelui artificial. De aici vine și greutatea sa redusă.

Aceste tălpi vin special comandate după calapoadele noastre, astfel că le putem folosi la oricare model de încălțăminte. Le putem pune la o pereche de pantofi Oxford sau Derby, ori la sneakerși. Sau chiar și la Double Monk.

Aceste tălpi pot fi folosite atât la încălțămintea pentru damă cât și pentru bărbați. Astefel se pot realiza modele de încălțăminte unisex cu talpă groasă din microporos.

Pentru a realiza încălțăminte cât mai fashion, tălpile vin pe mai multe culori vii. Unele sunt în întregime aceeași culoare, iar altele mai au o culoare subtilă pe care o asortăm cu pielea.

Avem și o talpă multicoloră care este realizată tot din culori vii. Momentan am realizat o pereche de sneakerși din piele pe mai multe culori pentru a se potrivi cu talpa.

Totuși folosim acest tip de talpă și pe negru sau alb pentru cine nu vrea să poarte culori.

Poți să fii tu designerul

În permanență designerul nostru realizează modele noi, dar și tu poți să îți personalizezi perechea. Dacă ai idei sau vrei să ai o anumită pereche după bunul tău plac contactează-ne.

Poți să îți alegi croiul pantofului, la care alegi tipul de talpă pe care îl atașăm. Alegi culoarea și tipul de piele pe care îl dorești. Poți să alegi mai multe tipuri de piele și chiar glitter, paiete sau material textil care vine pus peste pielea naturală.

Poți face acest lucru la unele produse folosind opțiunile de personalizare sau să ne lași un mesaj privat pe facebook, instagram, ori un mail la contact@dencaltat.ro sau chiar să ne suni.

Ce părere ai despre aceste tălpi groase din microporos?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suport telefonic și live

Zilnic între orele 09-19

Retur Gratuit

La orice comandă

Livrare Gratuită

La comenzi de peste 300 RON.

Plata Online sau Ramburs

La ridicare colet sau cu cardul