Reduceri Incaltaminte

Arată filtre

Afișez 1–12 din 22 de rezultate

Pe dencălțat.ro se desfășoară periodic campanii promoționale când anumite produse sunt la reducere.

Mai este posibilitatea ca în anumite perioade să publicăm un cod de voucher cu ajutorul căruia, după ce adaugi produsul în coș, la finalizarea comenzii dacă introduci codul respectiv acesta se reduce.

Fie că ești vânător de reduceri sau nu, dar trebuie să știi că la dencălțat.ro se desfășoară periodic campanii promoționale când anumite produse sunt la reducere pentru o perioadă scurtă de timp sau perioade când avem reduceri la toate produsele noastre.

Pentru că avem grijă de clienții noștri, cei care se abonează la newsletter-ul nostru cu ajutorul adresei de e-mail, primesc mereu informații cu reducerile noastre sau și cadouri prin coduri de vouchere pe care le pot folosi la cumpărarea produselor de pe site-ul nostru. Cei abonați la newsletter-ul nostru de multe ori pot să fie privilegiați pentru că află primii noutățile și se poate să le oferim doar lor unele coduri de reducere ca semn de mulțumire și apreciere pentru faptul că sunt alături de noi.

Te asigurăm că orice produs cumpărat la reducere are exact aceeași calitate ca și la momentul în care se afla la preț întreg și nu este cu nimic mai diferit decât era la prețul normal.

Calitatea este pe primul plan la dencaltat.ro și vrem să oferim produse de calitate la prețuri corecte și foarte bune în momentul reducerilor.

Calitate la un preț accesibil este deviza pe care site-ul nostru merge pentru satisfacerea clienților noștri.

Încălțămintea, la reducere, din piele 100% naturală este un produs foarte vânat și ne bucurăm pentru faptul că noi putem să oferim încălțăminte de calitate la prețuri accesibile și să mai facem și reduceri pentru clienții noștri.

Voucherele de reducere nu pot fi folosite la produsele care deja sunt reduse. Reducerea unui produs se aplică o singură dată.

Codurile promoționale pentru reducere trebuie folosite înainte ca perioada să expire, altfel acestea nu mai sunt valabile.