Telefon: 0748 099 534

Livrare & Retur Gratuit

contact@dencaltat.ro

Tipuri De Piele Naturală Pe Care Le Folosim

La dencaltat.ro folosim doar piele naturală, fapt care oferă pantofilor avantaje precum: 

            –Durabilitate: achiziția unor pantofi din piele naturală poate fi considerată o investiție pe termen lung datorită rezistenței în timp, dar și a reparării cu ușurință.

            –Confort: este o adevărată plăcere în a purta pantofi confecționați din piele naturală deoarece capătă, în timp, forma piciorului tău care va fi protejat împotriva alergiilor și a transpirației.

            –Eleganță: pielea naturală este un material ce nu se va demoda niciodată, aducând vestimentației tale o notă de stil și autenticitate.

  Îngrijirea în mod corespunzător a pantofilor poate determina durata de viață a acestora care poate atinge și câțiva zeci de ani. Pentru un aspect impecabil se recomandă utilizarea încălțătoarelor pentru a preveni distrugerea ștaifului, dar și a șanurilor pentru absorbția umezelii și menținerea pielii întinsă, în forma regulată a pantofilor. De asemenea, este foarte importantă cunoașterea tipurilor de piele folosite în realizarea încălțămintei:

Pielea netedă se bucură de popularitate în rândul materialelor folosite în industria încălțămintei. Obținerea structurii netede constă în tratarea stratului superior al pielii provenite de la bovine sau viței, urmată de șlefuirea acesteia prin prelucrare și acoperire a suprafeței cu ceară. Acest proces se remarcă datorită creșterii rezistenței la umiditate, dar și la murdărie.

Pielea întoarsă poate fi confundată adeseori cu năbucul datorită texturii similare delicate și plăcute la atingere. Diferența o face procesul de fabricare: năbucul este creat prin sablarea stratului superior al pielii, în timp ce pielea întoarsă se obține din stratul inferior. Este de reținut faptul că ambele materiale necesită o îngrijire mai atentă și regulată din cauza sensibilității lor la umezeală, praf și noroi.

Pielea lăcuită are o suprafață lucioasă și strălucitoare, fiind o alegere ideală pentru un eveniment. Procesul de fabricare constă în finisarea pielii și aplicarea unui lac special. Fiind predispusă la zgârieturi, pielea lăcuită necesită o grijă sporită în timpul purtării încălțămintei.

Pielea ștampată se obține prin fasonarea pielii naturale prin deformare plastică cu matrițe speciale. Acest tip de piele se remarcă datorită multitudinii de forme ce se pot aplica pe suprafața materialului, putând da astfel aspectul pielii de șarpe unei pieli de vițel.

Glitter-ul este “artificiul” ce se aplică peste pielea naturală pentru a scoate în evidență o pereche de pantofi. Avantajul gliter-ului este că se poate aplica atât pe pantofi sport, cât și pe pantofi eleganți, făcându-te să strălucești indiferent de acțiune, oră sau locație și să ieși în evidență!

Oamenii se deosebesc prin originalitatea lor. Alege să porți pantofi din piele naturală unicat, prin funcția de personalizare de pe dencaltat.ro !

Suport telefonic și live

Zilnic între orele 09-19

Retur Gratuit

La orice comandă

Livrare Gratuită

La comenzi de peste 300 RON.

Plata Online sau Ramburs

La ridicare colet sau cu cardul

© 2020 Dencălțat.ro